Omvendt Adresse Opslag

Du har en adresse, men du vil gerne vide, hvem der bor på den adresse, uanset om det er bolig eller forretning. Dette kaldes et omvendt adresse opslag, og mens et gratis omvendt adresse opslag er lidt vanskeligere at udføre på nettet end et direkte adresse opslag, er det stadig muligt at få gode resultater.

Kan Du Bruge En Søgemaskine Til Et Omvendt Adresse Opslag?

Standard søgemaskiner – Google, Yahoo, Bing – er ikke i stand til at foretage et simpelt omvendt adresse opslag med stor nøjagtighed.

Dette varierer dog, da søgemaskiner bliver mere og mere sofistikerede. Søgere bør forsøge kun at bruge en del af adressen, som f.eks. husnummer og gadenavn, og se hvad der dukker op.

Er Der Websteder, Der Specialiserer Sig I Omvendt Adresse Opslag? 

Der er mange websteder, der er i stand til at foretage et omvendt adresse opslag. Her er et udvalg af hjemmesider, som vi synes er mest nyttige:

1.White Pages

Den gamle telefonbog er på nettet og klar til at opfylde dine informationsbehov. Indtast den adresse, du undersøger, og White Pages returnerer med dem der bor der, hvor gamle de er, deres telefonnumre, et kort over deres nabolag, endda kørselsvejledning til deres hus.

2.Global People Search 

Dette websted kan hjælpe dig med at finde lister over adresser i hele verden. Men de har MANGE annoncer, og det kan være lidt forvirrende at navigere rundt på grund af det. Et kig værd.

 3.Hvemringer.dk :

Tilbyder en løsning til adresse opslag, der bekræfter adresser i 192 lande. De tilbyder løsninger ved at indtaste en adresse i en enkelt linje eller flere felter og bruger validering i realtid til at forbedre datakvaliteten.